Ögonplastik är ett kirurgiskt ingrepp som fungerar bra i kombination med andra behandlingar. Denna behandling kan därför användas antingen som en fristående sådan eller kombineras med andra ingrepp och behandlingar – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Här tittar vi närmare på några av fördelarna med dessa kosmetiska behandlingar och förklarar varför många patienter är väldigt nöjda med dessa!

Ögonplastik ger ett långvarigt resultat som håller dig nöjd i flera år

Ögonplastik har många fördelar för dig som patient. Detta gäller framför allt med tanke på att ögonen är en del av ansiktet som är väldigt uttrycksfull och som andra snabbt lägger märke till. Några exempel på fördelarna med dessa kirurgiska behandlingar är att de:

  • Ger dig ett yngre utseende. Denna typ av plastikkirurgi kan bland annat användas för att lyfta upp hängande hud kring ögonen. På så vis kan dessa behandlingar hjälpa dig att få ett piggare och yngre utseende igen. Huden kring ögonen kan lätt få dig att se gammal ut om den börjar hänga eller liknande. Tecknen på åldrande i denna del av ansiktet blir mycket mer påtaglig då de märks så pass tydligt. Därmed kan ett kirurgiskt ingrepp ofta förändra en persons utseende i väldigt hög grad.
  • Få dig att se piggare ut. Som vi redan har nämnt kan dessa ingrepp också få en person att se betydligt piggare ut. Detta är dock en fördel som förtjänar en alldeles egen punkt på denna lista. För personer som har hängande hud kring ögonlocken, påsar under ögonen och dylikt ser ofta väldigt trötta ut. Men genom att genomgå en kirurgisk behandling kan du få personer i din omgivning att sluta fråga om du har sovit dåligt. Du ser helt enkelt utvilad, piggare och yngre ut.
  • Ger ett långvarigt resultat. Resultatet av ögonplastik är ofta hållbart även över en längre tid. Faktum är att dessa behandlingar brukar ge ett långvarigt resultat som håller i mer än fem år. Detta då den överflödiga huden kring ögonen och fettkuddarna avlägsnas i samband med behandlingen. De allra flesta patienter är därför nöjda med resultatet av ingreppet under många år framöver.
Ögonplastik ger dig ett yngre och piggare utseende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *